Velkommen til fmlaursen.dk

Tak fordi du ligger vejen forbi domænet fmlaursen.dk.

Formål

Domænet er lavet for at give familiens medlemmer og andre udvalgte personer mulighed for at gøre nogle hjemmesider tilgængelige på internettet. Det er ligeledes muligt for familiens medlemmer at få lavet link til andre personlige sider som måtte være placeret andre steder på det store internet. I det omfang internetforbindelsen og den gode gamle web-server er oppe og strøm ellers er leveret til den matrikel hvor web-serveren er placeret, vil disse sider være tilgængelige 24 timer pr. dag 7 dage i ugen. Kortvarige udfald vil kunne forekomme som følge af vedligeholdelse af server og netværk.

Procedure

For at få sin side placeret her på dette domæne skal web-master kontaktes direkte. Der vil som udgangspunkt ikke blive oprettet mail-adresser i dette domæne med mindre vægtige og vigtige argumenter taler for dette.

Ansvar

Hverken webmaster eller nogle af de af familiens personer der vælger at linke til andre sider kan stilles til ansvar for hvad der måtte blive publiseret på disse sider. Links bliver ikke checket regelmæssigt, hvorfor relevans kun kan forventes i publiseringsøjeblikket.

Kom videre

Benyt navigationspanelet øverst på siden for at se lidt til de sider som de enkelte familiemedlemmer har fundet brugbare til denne plads her på "nettet".

Med venlig hilsen
Torsten A. Laursen
WEB-master